Spijkenisse - Getuigen beroving taxichauffeur gezocht

Spijkenisse - Getuigen beroving taxichauffeur gezocht

Een taxichauffeur is dinsdagavond 10 september, rond 23.45 uur op de Baarsveen in Spijkenisse door twee mannen mishandeld en beroofd van geld. De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.

De chauffeur werd dinsdagavond gebeld door een anoniem nummer en verzocht naar de Snoekenveen in Spijkenisse te gaan. Daar eenmaal aangekomen bleek dit een valse melding. Later die avond werd de taxichauffeur weer anoniem gebeld, deze keer met het verzoek naar de Baarsveen in Spijkenisse te gaan. Daar stonden twee mannen hem op te wachten. De twee sloegen de chauffeur in zijn gezicht en gingen er vandoor met zijn portemonnee.


Signalement

De eerste man heeft een donkere huidskleur, is 20-30 jaar, 1.70 – 1.80 m lang en heeft een tenger postuur. Hij droeg een zwart vest met capuchon en een donkere broek. Hij sprak met een Surinaams accent.

De tweede man heeft een donkere huidskleur, is tussen de 20-30 jaar, 1.70-1.80 m lang en heeft een normaal postuur.


Tips of camerabeelden?

Heeft u tips of een camerasysteem in deze of in één van de omliggende straten en is de verdachte hierop te zien, dan zouden wij deze beelden graag ontvangen voor het onderzoek. U kunt uw tips en beelden achterlaten via het tipformulier of bellen met 0900-8844. Wilt u anoniem informatie doorgeven, bel dan M. via 0800-7000.