Hoofddorp - Gezocht - Diefstal uit auto's - Boekanierlaan - Hoofddorp

Hoofddorp - Gezocht - Diefstal uit auto's - Boekanierlaan - Hoofddorp

Een man heeft eind mei uit twee auto’s aan de Boekanierlaan in Hoofddorp spullen gestolen waaronder een pinpas. Daarmee betaalt hij onder andere in een supermarkt en een coffeeshop in Amsterdam. Wie herkent de man?

De eigenaar van de auto ziet dinsdagochtend 28 mei dat het portier aan de bestuurderskant van zijn auto niet helemaal goed dicht zit. Binnen in zijn auto blijkt alles overhoopgehaald. Zijn auto is flink doorzocht en er is een pinpas is meegenomen.  Uit de auto van zijn vrouw die ernaast op de oprit is geparkeerd, blijkt een zonnebril van het merk Tom Ford, type FT0764, gestolen te zijn.  

Met de pinpas is op diverse plekken gepind. Onder andere heeft de verdachte er mee in- en uitgecheckt op het station van Hoofddorp. Ook zijn er betalingen met de pinpas van het slachtoffer gedaan bij een coffeeshop aan de Oudebrugsteeg in het centrum van Amsterdam en bij een supermarkt aan het Orlyplein in Amsterdam-Sloterdijk.


Herkent u deze man? Geef uw tip gratis door via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-700. U kunt ook digitaal een tip achterlaten.


2024114770
Tue May 28 03:00:00 CEST 2024
Hoofddorp
titelVerdachte
Huidskleurlichtgetint
Gezichtsbeharinggetrimd baardje
KledingAjax-trainingsbroek
Postuurslank
Haardrachtkort, opgeschoren haar

titel


gezocht