Vierpolders - Gezocht - Dodelijk ongeval - Middelweg - Vierpolders

Een 57-jarige man uit Vierpolders is maandag 27 mei om het leven gekomen bij een auto-ongeluk. De politie doet onderzoek naar het ongeluk en is op zoek naar de tweede auto die samen met de verongelukt auto op hoge snelheid over de Middelweg in Vierpolders reed.

De twee auto’s reden die bewuste maandagavond omstreeks 22 uur op hoge snelheid over de Middelweg in de gemeente Vierpolders. Ze kwamen uit de richting van de Prinsenweg en in de richting van de Oude Dijk.
Op de Middelweg raakt de achterste de macht over het stuur kwijt. Onderzoek van de verkeerspolitie doet vermoeden dat de auto eerst in de linkerberm terecht is gekomen, daarna heeft proberen te corrigeren en toen rechts in de sloot is gekomen, waar de auto in brand is gevlogen. De bestuurder, een 57-jarige man uit Vierpolders, is daarbij helaas om het leven gekomen.

Voor het onderzoek komt de politie graag in contact met de bestuurder en eventuele andere inzittenden van de andere auto. Op beelden die we hebben zien we de twee auto’s samen voorbij komen. We zijn dus op zoek naar de inzittenden van de voorste, donkergekleurde auto. Reed u in deze auto? Of herkent u de auto? Of kunt u ons vertellen wat het merk en type auto dit is, dan vernemen wij dat graag.


2024174199
Mon May 27 22:00:00 CEST 2024
Vierpolders

gezocht