Steenwijk - Gezocht - Mishandeling - Oosterstraat - Steenwijk

Steenwijk - Gezocht - Mishandeling - Oosterstraat - Steenwijk

Op zondag 30 april werden twee mannen mishandeld en bedreigd met een mes door een groepje jongeren in het centrum van Steenwijk. We zijn op zoek naar getuigen en meer informatie.

De twee mannen liepen rond 05.45 uur op de Meppelerweg toen er een woordenwisseling ontstond met een groepje jongeren. De jongeren werden al snel fysiek en probeerden de mannen onderuit te schoppen voor de Domino’s. De mannen liepen vervolgens verder de Oosterstraat in. Ter hoogte van de kaasboer werden ze weer aangevallen. Een andere jongeman had zich ook aangesloten bij het groepje en bedreigde de mannen met een mes. Ze moesten geld afgeven en één van de mannen werd daarbij ook mishandeld. Uiteindelijk wisten de mannen te ontkomen.

Wie zoeken we?
Het groepje jongeren bestond uit drie jongens en twee meisjes met een lichte huidskleur en een jongen met een licht getinte huidskleur. De jongeman die de slachtoffers bedreigde met een mes heeft een lichte huidskleur, blond haar en blauwe ogen. Hij is rond de 1 meter 80 lang en ongeveer 16 á 18 jaar oud.

Hoe kun jij helpen?
We zijn direct een onderzoek gestart en zijn op dit moment alle camerabeelden aan het analyseren. In de tussentijd kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Was jij getuige van deze bedreiging en mishandeling? Heb je informatie over het groepje jongeren die de mannen heeft aangevallen? Weet je wie de jongeman is die de slachtoffers heeft bedreigd met een mes? Dan horen we dat graag!

Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0900 8844. Liever Anoniem je informatie doorgeven? Neem dan contact op via www.meldmisdaadanoniem.nl.


2023189524
Sun Apr 30 00:00:00 CEST 2023
Steenwijk

gezocht