Uden - Gezocht - Vernieling met vuurwerk - Marktstraat - Uden

Uden - Gezocht - Vernieling met vuurwerk - Marktstraat - Uden

Wij zoeken een man die op vrijdagavond 8 juli 2022, rond 22.15 uur op de Marktstraat in Uden een zwaar stuk vuurwerk heeft afgestoken en tegen een pand gooide. Er raakte gelukkig niemand gewond, maar het betreft een drukke winkelstraat waar ook in de avonduren vaak veel mensen lopen. Het had dus ook anders af kunnen lopen.

Op de beelden is te zien dat de verdachte door de straat loopt, om zich heen kijkt en vervolgens het vuurwerk aansteekt en naar de overkant van de straat gooit. Daardoor is schade ontstaan aan de centrale ingang van een appartementengebouw. Hiervan is aangifte gedaan. De geschatte schade is 500 a 600 euro.
Als geheugensteuntje de opmerking dat er die avond een boerendemonstratie plaatsvond op de Markt. Of de dader daar ook daadwerkelijk vandaan kwam is echter niet bekend.

Wie (her)kent de man die het zware vuurwerk afstak? Wie was er bij hem? We zien op de beelden dat er meerdere mensen op straat lopen of op een terrasje zitten op het moment dat de jongeman het vuurwerk afsteekt. Zij kunnen belangrijke getuigen zijn! Neem meteen contact met ons op als je informatie hebt die ons kan helpen de dader te vinden.


2022147182
Fri Jul 08 22:15:00 CEST 2022
Uden

gezocht