Vermist - Jihad Jafo

Jihad Jafo vertrok maandagavond 6 december ergens tussen 19.30 uur en 20.00 uur samen met een vriend vanaf zijn woning aan de Gasjuffer in Enschede. Deze vriend vertelde dat hij Jihad voor het laatst zag bij de rotonde aan de Euregio en Sleutelweg in Enschede. Jihad zag daar een auto staan met daarin iemand die hij blijkbaar kende en waarmee, volgens de vriend, hij per sé in gesprek wilde. Hij is toen daar uitgestapt en bij die andere man in de auto gestapt. Dit is laatste dat de vriend van hem zag. Op basis van de telefoongegevens van Jihad weten we dat zijn telefoon om 21.20 uur die avond aanstond in de omgeving van Den Ham. Daarna ontbreekt ieder spoor van Jihad. Zijn familie maakt zich ernstig zorgen.

Mogelijke scenario’s

Bij vermissingszaken wordt rekening gehouden met het feit dat iemand vrijwillig wil verdwijnen, maar dat lijkt het rechercheteam niet waarschijnlijk. Een ander scenario kan zijn dat Jihad met iemand een conflict heeft. Dit kan zowel persoonlijk zijn als binnen het criminele circuit. In het verleden is Jihad de fout ingegaan omdat hij zich had laten verleiden om drugs te vervoeren. Het is niet duidelijk of hij zich mogelijk weer als koerier heeft laten inzetten.

Jihad is geboren in Syrië. We weten dat hij ook veel omging met mensen in het Duitse Gronau. Hij komt daar wel eens in horecagelegenheden. Mogelijk heeft hij daar wel eens verteld of hij problemen of ruzie had

Signalement van Jihad Jafo:

  • 32 jaar
  • 1 meter 70 lang
  • Hoog voorhoofd en kleine ogen
  • Heeft een tatoeage op zijn rechterarm
  • Droeg een zwarte jas, zwart T-shirt met rood/witte opdruk, zwarte broek en zwarte nette schoenen.

  • Wie weet waar Jihad is of wat hem is overkomen?
  • Wie heeft hem na maandag 6 december 20.00 uur nog gezien? Mogelijk in Enschede of Den Ham

Tips? Geef ze door!

Het rechercheteam dat deze vermissing onderzoekt wil graag in contact komen met personen die weten waar Jihad is of mogelijk weten waar hij verblijft of wat hem is overkomen.  Bel dan met  het gratis nummer van de opsporingstiplijn 0800  6070 .

U kunt uw tip ook anoniem doorgeven bij Bel Misdaad anoniem 0800- 7000. Of wilt u liever een vertrouwelijk gesprek? Dat kan met het Team Nationale Inlichtingen: 088 66177 34

Het is ook mogelijk om uw informatie door te geven via het online tipformulier.

If you have any information on the whereabouts of this missing person, please contact the police at 0800-6070. From outside the Netherlands, please dial: +31793459876.


2021572539
Mon Dec 06 00:00:00 CET 2021