Ridderkerk - Man overleden na schietpartij Ridderkerk

Ridderkerk - Man overleden na schietpartij Ridderkerk

Een 30-jarige man uit Oud Beijerland is vanmiddag overleden nadat de auto, waarin hij samen met een andere man zat, op de Vechtstraat in Ridderkerk werd beschoten. Agenten troffen later de beschoten auto met daarin twee slachtoffers  aan op de Oostdijk in Rotterdam. De bestuurder van de auto, een 32-jarige man uit Oud Beijerland werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Later op de middag werden een 33-jarige man en een 32-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Hun betrokkenheid wordt onderzocht.  Het onderzoek is in volle gang, de politie komt graag in contact met getuigen en met mensen die camerabeelden bezitten maar deze nog hebben gedeeld met de politie.

De politie startte direct een groot onderzoek en er zijn onder andere twintig rechercheurs op de zaak gezet. Camerabeelden worden bekeken en getuigen gehoord.


Heeft u informatie?

Ondanks dat veel mensen getuige zijn geweest, en de politie beschikt over camerabeelden, is alle informatie welkom. Heeft u iets gezien, of weet u meer en heeft u de politie nog niet gesproken? Bel dan met 0900-8844. Uw informatie anoniem delen kan ook, via M op 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in.